Jana Pendapatan

PLAN PEMASARAN SNE ADALAH AMAT MUDAH DAN BERUPAYA MENJANA PENDAPAT YANG LUMAYAN.

 • SYARIKAT SNE MENYEDIAKAN PELUANG PERNIAGAAN YANG MUDAH UNTUK SEMUA AHLI KECUALI YANG BERUMUR DI BAWAH 18 TAHUN
 • MODAL PERMULAAN AMAT RENDAH, IAITU RM220.OO SAHAJA. BELI PRODUK, TERUS JADI AHLI DAN LAYAK MENERIMA SEMUA BONUS YANG DITAWARKAN OLEH SYARIKAT SNE MARKETING SDN. BHD SEHINGGA 54%.
 • PENDAPATAN DIKIRA BERDASARKAN JUMLAH JUALAN DAN JUGA JUMLAH PENGURUS YANG BERJAYA DIHASILKAN DIBAWAH SETIAP AHLI.
 • JUMLAH JUALAN YANG DIBUAT SECARA INDIVIDU DAN KUMPULAN AKAN MENENTUKAN % KELAYAKAN BONUS YANG AKAN DITERIMA DAN JUGA KENAIKAN PANGKAT MANAGER DIKIRA SECARA KUMULATIF (DIKIRA SECARA CAMPURAN DARI BULAN-BULAN LEPAS DAN BULAN TERKINI).
 • KEAHLIAN ADALAH SEPANJANG HAYAT. AHLI CUMA PERLU 'MAINTAIN' SATU KOTAK SNE RM180.00 (180 PV) SETIAP BULAN UNTUK MELAYAKKAN DIRI MENERIMA BONUS. JIKA AHLI TIDAK 'MAINTAIN' DIA CUMA TIDAK AKAN DIBAYAR BONUS, SEBALIKNYA SEMUA BONUS DIRINYA DAN KUMPULANNYA AKAN DIBAYAR KEPADA 'UPLINE', TETAPI KEAHLIANNYA TIDAK BATAL.
 • SEKIRANYA AHLI TIDAK MAINTAIN (TIDAK MEMBUAT PEMBELIAN UNTUK DIRI SENDIRI) SELAMA 6 BULAN, KEAHLIANNYA MASIH TIDAK BATAL, TETAPI AHLI BOLEH DAN BEBAS MENDAFTAR SEMULA DI BAWAH SESIAPA SAJA.  
Syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd. Memiliki Produk yang termasuk dalam 10 Produk Terbaik Dunia. Jika kita menggunakannya bermakna kita menggunakan MAKANAN TERBAIK DI DUNIA!!. Oleh itu peluang untuk sembuh dari penderitaan penyakit dan memiliki badan yang sihat serta menjana pendapatan lumayan adalah sangat luas. REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI!!


Syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd. menyediakan Peluang Pendapatan untuk ahli-ahli dengan memberi 54% Bonus. Syarikat hanya mengambil 46% sahaja. Berikut adalah jenis-jenis Bonus yang disediakan:-
 • BONUS PRESTASI KUMPULAN 19%
 • BONUS PEMBANGUNAN PENGURUS 22%
 • BONUS UNTUNGSAMA NASIONAL 2%
 • BONUS SEKURITI PENGURUS 2%
 • BONUS STOKIS 7%
 • BONUS DIAMOND 2%
1. BONUS PRESTASI KUMPULAN
 1. Jualan 1 kotak - 4 kotak (Kumpulan) layak terima bonus 3%
 2. Jualan 5 kotak - 24 kotak (Kumpulan) layak terima bonus 6%
 3. Jualan 25 kotak - 49 kotak (Kumpulan) layak terima bonus 9%
 4. jualan 50 kotak (Kumpulan) layak terima pangkat JUNIOR MANAGER dan layak mendapat bonus 12%. (Untung bagi setiap kotak ialah RM21.00)
2. BONUS PEMBANGUNAN PENGURUS
 1. Untuk layak naik pangkat ke tahap kedua iaitu BRONZE MANAGER dan layak terima bonus 15%, di  bawah anda perlu ada 3 JUNIOR MANAGER. Pada tahap ini anda akan menikmati kadar keuntungan jualan bagi setiap kotak ialahRM27.00.
 2. Untuk layak naik pangkat ke tahap ketiga iaitu SILVER MANAGER dan layak terima bonus 17%, di  bawah anda perlu ada 4 BRONZE MANAGER. Pada tahap ini anda akan menikmati kadar keuntungan jualan bagi setiap kotak ialahRM30.80.
 3. Untuk layak naik pangkat ke tahap keempat iaitu GOLD MANAGER dan layak terima bonus 19%, di  bawah anda perlu ada 5 SLIVER MANAGER. Pada tahap ini anda akan menikmati kadar keuntungan jualan bagi setiap kotak ialahRM34.80
 4. Untuk layak naik pangkat ke tahap kelima iaitu PLATINUM MANAGER dan layak terima bonus 21%, di  bawah andaperlu ada 4 SLIVER MANAGER dan 1 Gold Manager. Pada tahap ini anda akan menikmati kadar keuntungan bagi setiap kotak ialah RM37.80 
 5. Untuk layak naik pangkat ke tahap keenam iaitu DIAMOND MANAGER dan layak terima bonus 22%, di  bawah andaperlu ada 3 SLIVER MANAGER dan 2 Gold Manager. Pada tahap ini anda akan menikmati kadar keuntungan bagi setiap kotak ialah RM39.60.