Soalan-Soalan Lazim?

 

 Apakah bahan yang digunakan untuk membuat kulit kapsul SNE?

Kulit Kapsul SNE diperbuat menggunakan minyak sayuran yang diektrak daripada koloid cendawan. Ia mempunyai ion-ion ferum yang  boleh meminimumkan pencemaran dan tahap kelembapan bekas yang digunakan untuk menyimpan kapsul.

Apakah yang membezakan antara Kapsul SNE dengan produk kesihatan     yang lain?

Kapsul SNE dirumuskan menggunakan teknologi terkini dari Jepun dan German. Ia dibuat daripada gabungan minyak biji Fructus Hipophae (buah seabuckthorn) dan campuran 27 jenis makanan semuajadi yang berlainan melalui proses "Penguraian Enzim Cepat" dari teknologi Jepun dan German. Kapsul SNE mengandungi 200 jenis nutrien dan bahan aktif yang mempunyai kadar aktif melebihi 90% serta mempunyai saiz molekul yang kecil dan padat (5-10 kali lebih kecil berbanding bahan-bahan lain)

Apakah yang terkandung di dalam Kapsul SNE?

Ia merupakan sejenis suplemen pemakanan yang sempurna dan seimbang serta dirumus secara khusus untuk menentang 6 punca utama yang menyebabkan manusia sakit dan tua Ia mengandungi bahan aktif utama iaitu BIO-MUKOPOLASAKARIDA iaitu sejenis faktor yang mengaktifkan sel-sel. Ia mengandungi bahan aktif utama iaitu Bio-Mukopolasakarida sejenis faktor yang berfungsi mengaktifkan sel-sel. Ia mengandungi minyak biji Fructus Hippophae yang diektrak menggunakan Teknologi Pengekstrakan Karbon Dioksida Super Kritikal sebelummenjalani proses "Penguraian Enzim Cepat".

 Mengapa Produk SNE selamat dan amat berkesan?

Ia telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), dan no. rujukannya ialah: MAL:20034169TC. Ia telah diluluskan oleh Pentadbiran Ubat dan Makanan Amerika Syarikat Ia disahkan mematuhi Standard Pengeluaran Organik SGS dan telah diiktiraf oleh Pusat Perkembangan Makanan Amerika Syarikat. Ia disahkan mematuhi Standard Pengeluaran Organik SGS dan telah diiktiraf pula oleh Pusat Perkembangan Makanan Hijau China sebagai Makanan Hijau Kelas Double A (AA)

Bolehkah Kapsul SNE ini diambil bersama dengan rawatan perubatan yang sedang saya jalani?

Kapsul SNE boleh diambil bersama-sama dengan sebarang ubat, cuma dicadangkan pengambilannya dalam sela masa sekurang-kurangnya satu jam untk mengelakkan sebarang interaksi

Saya seorang pesakit Diabetes dan Hipertensi. Bolehkah saya mengambil Kapsul SNE?

Boleh. Malah, semua pengidap penyakit apa pun boleh mengambil produk SNE. Cuma yang membezakannya adalah cara pengambilannya sahaja. Produk SNE tidak bertindak sebagai ubat sebagaimana ubat ubatan hospital, sebaliknya ia terus membekalkan nutrien kepada sel-sel, dan sel-sel ini ini pula tumbuh membentuk organ dalam tubuh manusia. Sekiranya semua sel mendapat cukup nutrien, sel-sel ini akan menjadi sihat, kuat dan berfungsi secara optimum. Jika semua organ sihat dan berfungsi seperti asal, bermakna semua toksid dibuang, kadar antibodi mencukupi dan kuat untuk menentang penyakit, hormon menjadi seimbang, sudah tentulah tiada penyakit mampu menyerang tubuh manusia. Kapsul SNE membetulkan sistem tubuh badan manusia, dan sistem badan manusialah yang akan menjaga dan merawat sebarang masalah yang berlaku dalam badan manusia.

Adakah Produk ini betul-betul berlainan daripada multivitamin yang sedia ada di pasaran?

Ya, ia amat berbeza. Kapsul SNE direka dan dihasilkan mengikut keadaan semua individu, bukannya untuk orang yang "sederhana" mengikut statistik.

Apakah tahap kualiti bahan-bahan yang terkandung di dalam Kapsul SNE?

Kapsul SNE hanya menggunakan bahan-bahan yang paling berkualiti. Pokok Fructus Hippophaetumbuh atas tanah yang tidak tercemar. Ahli pemakanan kami memilih gabungan nutrien yang memberikan keupayaan bio dan tolenransi yang paling tinggi. Ia dikilang di Farmaseutikal kami yang berdaftar dengan FDA. Sebatian cecair dalam kapsul SNE ini dirumus khas dan telah menunjukkan piawai ketulenan, aktiviti dan penyerapan paling tinggi.

Adakah Kapsul SNE ini sesuai untuk pengamal makanan vegetarian dan orang-orang yang menghadapi elergi makanan, atau sedang mengikuti diet berpantang?

Ektrak cecair dalam kapsul SNE tidak mengandungi daging atau produk sampingan berasaskan daging. Ia diisi dalam kapsul yang diperbuat daripada tumbuhan 100%. Oleh itu pengamal makanan vegetarian boleh mendapat manfaat yang optimum daripada suplemen pemakanan SNE ini. Produk SNE tidak mengandungi sebarang bahan pengawet, bahan pelekat dan perasa tiruan. Iatidak mengandungi yis, gandum, gula, garam, protein soya, susu, telur dan produk tenusu. Proses perumusan kami adalah sesuai untuk semua jenis diet berpantang dan elergi.

Apakah kesan terhadap tahap kesihatan saya selepas mengambil Kapsul SNE?

Kesihatan anda akan bertambah baik. Keadaan kesihatan seseorang biasanya bertambah baik selepas sekurang-kurangnya satu bulan hingga dua bulan pengambilan. Ada juga setengah-setengah orang mula bertambah baik sebaik sahaja mereka mula mengambil kapsul SNE ini.

Mengapa saya perlu mengambil Kapsul SNE?

Alam sekitar hari ini yang banyak tercemar dan penuh dengan pelbagai punca penyakit. Penggunaan antibiotik yang berlebihan telah membina ketahanan bakteria dan virus. Bahan tercemar, bahan yang menyebabkan elergi dan bahan tambahan dalam makanan telah menjadi sebahagian daripada bekalan makanan, air dan udara merbahaya dalam kehidupan seharian kita, malah sel-sel kita juga menghasilkan entiti yang merbahaya seperti radikal bebas yang mesti dihapuskan daripada badan kita oleh sistem imune, lebih-lebih lagi kita sering membawa bahan-bahan asing ke dalam sistem badan kita. Ini termasuklah ubat-ubatan, pil kontaseptik, asap rokok dan alkohol. Kapsul SNE adalah produk terbaik dalam mengekalkan nutrien utama yang diperlukan oleh badan kita, dan ini dapat menguatkan sistem imune, seterusnya berupaya melindungi kita daripada entiti merbahaya dalam kehidupan harian kita.